Novak Đoković Australian Open / Serbian ace Novak Djokovic looks forward to trying out ... - Sedmerostruki pobjednik prvog grand slam turnira u sezoni će se u nedjelju (9.30.. Reigning australian open champion novak djokovic says the tournament field is wide open ahead of the first grand slam tournament of 2020. Novak đoković je u finalu koje je trajalo četiri sata. Ove godine đoković nije dozvolio nadalu da se razigra. Novak đoković je osvojio rekordnu sedmu titulu na australijan openu demonstriravši silu protiv najvećeg rivala rafaela nadala. Novak djokovic top 10 plays australian open 2021.

Najbolji teniser svijeta novak đoković plasirao se u četvrto kolo australian opena nakon što je teže od očekivanog slavio protiv amerikanca taylora fritza rezultatom 3:2, po setovima 7:6 (1), 6:4, 3:6, 4:6 i 6:2. Djokovic was unbeaten in the event after guiding his side to a thrilling triumph in 2020 and the serb kept his country's hopes alive on. Grand slam turnir u karijeri. Srbijanski teniser novak đoković savladao je austrijskog tenisera dominica tiema u finalu australian opena, i tako osmi put osvojio ovaj turnir i ukupno u prvom setu đoković je bio bolji. Posle samo nešto više od dva sata igre prvi teniser sveta je slavio sa 6:3, 6:2, 6:3.

Novak Djokovic - Novak Djokovic Photos - 2020 Australian ...
Novak Djokovic - Novak Djokovic Photos - 2020 Australian ... from www1.pictures.zimbio.com
Podsetimo se svih osam novakovih meč lopti iz melburna!#australianopen. Sedmerostruki pobjednik prvog grand slam turnira u sezoni će se u nedjelju (9.30. 128 down to two, novak djokovic is one step away from an unprecedented ninth australian open title. Srpski teniser novak đoković osvojio je rekordnu sedmu titulu na australian openu pobjedom nad rafaelom nadalom (6:3, 6:2, 6:3). Novak đoković je osvojio rekordnu sedmu titulu na australijan openu demonstriravši silu protiv najvećeg rivala rafaela nadala. Ove godine đoković nije dozvolio nadalu da se razigra. Slavio je u svim finalima koja je igrao na prvom grand slamu godine. Đoković je slavio sa 7:5, 6:2, 6:2.

Srpski teniser novak đoković osvojio je rekordnu sedmu titulu na australian openu pobjedom nad rafaelom nadalom (6:3, 6:2, 6:3).

Fenomenalni novak đoković odbranio je titulu na otvorenom prvenstvu australije, popularnom australien openu! Odmah je uzeo servis thiemu i sigurnim servisom je došao do vodstva od 4:1 u prvom setu. Odbranom titule u melbourneu, gdje nikada nije izgubio finale, đoković se približio rogeru federeru (švicarska) i rafaelu nadalu (španija) po broju osvojenih grand slam. Osam finala = osam trofeja! Najviše je bilo uzbuđenja tokom prvog seta, gdje su viđena ukupno tri brejka. Srpski teniser novak đoković osvojio je rekordnu sedmu titulu na australian openu pobjedom nad rafaelom nadalom (6:3, 6:2, 6:3). Novak djokovic top 10 plays australian open 2021. Australijan open je objavio promotivni snimak kao jednu od najava predstojećeg turnira koji će se od 14. Prvi teniser svijeta novak đoković (srbija) osvojio je rekordni deveti australian open, ukupno 18. Za razliku od prvog finala, koji su odigrali pre 7 godina, posle 5 sati i 53 minuta trijumfovao je srpski teniser. Born 22 may 1987) is a serbian professional tennis player who is currently ranked world no. Uspio je potom fritz vratiti. View the full player profile, include bio, stats and results for novak djokovic.

Reigning australian open champion novak djokovic says the tournament field is wide open ahead of the first grand slam tournament of 2020. Drugi igrač svijeta se lakše od očekivanoga plasirao u polufinale turnira, a u dvoboju vhunskog servera raonića i đokovića. Sedmerostruki pobjednik prvog grand slam turnira u sezoni će se u nedjelju (9.30. Vodio je 4:1, austrijanac je uspio izjednačiti na 4:4, nakon čega se đoković vraća i završava prvi set rezultatom 6:4. Za razliku od prvog finala, koji su odigrali pre 7 godina, posle 5 sati i 53 minuta trijumfovao je srpski teniser.

Novak Djokovic advances to third round at Australian Open ...
Novak Djokovic advances to third round at Australian Open ... from www.thestar.com
Kyrgios crashes out of australian open warmup in ugly meltdown. Osam finala = osam trofeja! Odmah je uzeo servis thiemu i sigurnim servisom je došao do vodstva od 4:1 u prvom setu. Uspio je potom fritz vratiti. Po osmi put, pobedivši austrijskog tenisera dominika tima, osvojio australian open. Đoković je slavio sa 7:5, 6:2, 6:2. Ovo mu je treća godina zaredom da je pobijedio na australian openu i tako je popravio svoj rekord po broju. Australijan open je objavio promotivni snimak kao jednu od najava predstojećeg turnira koji će se od 14.

Posle samo nešto više od dva sata igre prvi teniser sveta je slavio sa 6:3, 6:2, 6:3.

Nole je poveo s 3:0, no u petom gemu do brejka dolazi i medvedev, pa je izjednačio rezultat, ali je u 12. Novak djokovic took his frustrations out on a racquet in the atp cup match against germany. Posle samo nešto više od dva sata igre prvi teniser sveta je slavio sa 6:3, 6:2, 6:3. Novak djokovic vs milos raonic match highlights (4r) | australian open. Godine pobijedivši u finalu upravo tsongu. Odbranom titule u melbourneu, gdje nikada nije izgubio finale, đoković se približio rogeru federeru (švicarska) i rafaelu nadalu (španija) po broju osvojenih grand slam. Najbolji teniser svijeta novak đoković plasirao se u četvrto kolo australian opena nakon što je teže od očekivanog slavio protiv amerikanca taylora fritza rezultatom 3:2, po setovima 7:6 (1), 6:4, 3:6, 4:6 i 6:2. Podsetimo se svih osam novakovih meč lopti iz melburna!#australianopen. Djokovic was unbeaten in the event after guiding his side to a thrilling triumph in 2020 and the serb kept his country's hopes alive on. Novak djokovic top 10 plays australian open 2021. Grand slam turnir u karijeri. Ovo mu je treća godina zaredom da je pobijedio na australian openu i tako je popravio svoj rekord po broju. Srpski teniser novak đoković osvojio je rekordnu sedmu titulu na australian openu pobjedom nad rafaelom nadalom (6:3, 6:2, 6:3).

Prvom tenisaču svijeta bio je to i 49. Fantastic day at work!#practice #ausopen. Godine pobijedivši u finalu upravo tsongu. Nole je poveo s 3:0, no u petom gemu do brejka dolazi i medvedev, pa je izjednačio rezultat, ali je u 12. Sedmerostruki pobjednik prvog grand slam turnira u sezoni će se u nedjelju (9.30.

The Mad Professah Lectures: AUS OPEN 2012: Djokovic Beats ...
The Mad Professah Lectures: AUS OPEN 2012: Djokovic Beats ... from 2.bp.blogspot.com
Fantastic day at work!#practice #ausopen. Novak đoković je u finalu koje je trajalo četiri sata. Novak đoković osvojio je novu titulu na australian openu nakon što je danas u finalu pobijedio dominica thiema sa 3:2, po setovima 6:4, 4:6, 2:6, 6:3 i 6:4. Po osmi put, pobedivši austrijskog tenisera dominika tima, osvojio australian open. Najbolji teniser svijeta novak đoković plasirao se u četvrto kolo australian opena nakon što je teže od očekivanog slavio protiv amerikanca taylora fritza rezultatom 3:2, po setovima 7:6 (1), 6:4, 3:6, 4:6 i 6:2. Slavio je u svim finalima koja je igrao na prvom grand slamu godine. Ovo mu je treća godina zaredom da je pobijedio na australian openu i tako je popravio svoj rekord po broju. Osam finala = osam trofeja!

Djokovic was unbeaten in the event after guiding his side to a thrilling triumph in 2020 and the serb kept his country's hopes alive on.

Watch men's singles champion novak djokovic's best shots at australian open 2020. Born 22 may 1987) is a serbian professional tennis player who is currently ranked world no. Izuzetno mi je žao zbog svakog slučaja. Prvi teniser svijeta novak đoković (srbija) osvojio je rekordni deveti australian open, ukupno 18. Najviše je bilo uzbuđenja tokom prvog seta, gdje su viđena ukupno tri brejka. Godine pobijedivši u finalu upravo tsongu. Odbranom titule u melbourneu, gdje nikada nije izgubio finale, đoković se približio rogeru federeru (švicarska) i rafaelu nadalu (španija) po broju osvojenih grand slam. Najbolji teniser svijeta novak đoković plasirao se u četvrto kolo australian opena nakon što je teže od očekivanog slavio protiv amerikanca taylora fritza rezultatom 3:2, po setovima 7:6 (1), 6:4, 3:6, 4:6 i 6:2. Fantastic day at work!#practice #ausopen. Nole je poveo s 3:0, no u petom gemu do brejka dolazi i medvedev, pa je izjednačio rezultat, ali je u 12. Djokovic was unbeaten in the event after guiding his side to a thrilling triumph in 2020 and the serb kept his country's hopes alive on. Posle samo nešto više od dva sata igre prvi teniser sveta je slavio sa 6:3, 6:2, 6:3. Novak đoković rutinski je pobijedio daniila medvedeva u finalu australian opena 7:5, 6:2, 6:2 za samo sat i 53 minute.

Po osmi put, pobedivši austrijskog tenisera dominika tima, osvojio australian open novak đoković. Novak djokovic vs milos raonic match highlights (4r) | australian open.